Babaelsősegély előadás a KRIO Intézetben

Ingyenes ONLINE Babaelsősegély Program a KRIO-nál!

Kedves Leendő szülők!

A koronavírus járványra való tekintettel elővigyázatosságból Babaelsősegély tanfolyamainkat határozatlan időre felfüggesztjük! Jó hírünk viszont, hogy a Programról készítünk egy videót, amelyet online fogunk közvetíteni a Facebookon keresztül. Amennyiben érdekli az előadás, kérjük regisztráljon az Online Babaelsősegély előadás egyik időpontjára, így fel tudjuk venni Önt a Program zárt Facebook csoportjába, ahol online megtekintheti a tanfolyam videóját.

A KRIO Intézet olyan kis létszámú, családias, interaktív és gyakorlatközpontú programcsomagot ajánl a kisbabát váró édesanyáknak, amellyel felelősen felkészülhetnek a baba megszületése utáni napokra és hónapokra. Amikor kisbaba születik egy családban az mindig óriási izgalommal és várakozással teli időszak. Az újszülött érkezésével megváltoznak a mindennapok, és új kihívásokkal és tennivalókkal kell szembenézniük a leendő szülőknek a kisbaba gondozásával és nevelésével kapcsolatban.

A Babaelsősegély Program célja, hogy jól használható, gyakorlati ismereteket nyújtson a leendő szülőknek azokban a helyzetekben, ha gyermekük betegség vagy baleset miatt veszélybe kerül. A foglalkozásokon védőnőink megtanítják a félrenyeléssel és az idegen test légútba kerülésével kapcsolatos alapvető tudnivalókat, beszélnek a lázas babával való ápolási teendőkről, a lázgörcs megelőzéséről és arról hogy hogyan lehet felismerni az azonnali orvosi ellátást igényélő tüneteket, helyzeteket. Kiemelt fontosságot kap a tanfolyamon az újraélesztés oktatása, amit speciális ambu babákon tudnak begyakorolni a résztvevők. A program preventív szemléletű és célja a tényleges gyakorlati tudás átadása amelyek segíthetnek egy vészhelyzet esetén a lélekjelenlétünk megőrzésében és az elsősegélynyújtásban.

Babaelsősegély Programjainkat olyan szakemberek vezetik, akik maguk is óriási gyakorlattal, tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek a babavárás, újszülöttek és csecsemő-gondozás és elsősegélynyújtás területén. A tanfolyam kb. 2 óra időtartamú.

A Program másik pontjában Intézetünk tanácsadói ismeretterjesztő előadást tartanak a születéskor gyűjthető őssejtekről, és bemutatják a KRIO Családi Őssejtbankot és tevékenységét.

Az előadás teljes hossza 3 óra.

Babaelsősegély
Babaelsősegély
Online előadás

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően a KRIO Intézet tanácsadója felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a további részletekről, valamint elérhető szolgáltatásainkról.


Érdekel
Babaelsősegély előadás a KRIO Intézetben
Babaelsősegély előadás a KRIO Intézetben