Szeretettel várjuk Nyílt Napunkon a Krio Családi Őssejtbankban szeptember 5-én!
Intézetünkben családi Nyílt Napot tartunk 2020. szeptember 5-én, szombaton ahova szeretettel várjuk a várandós kismamákat, és a kisbabát váró családokat.
Nyílt napunkon megismerkedhetnek Intézetünk működésével, megnézhetik a születéskor gyűjthető őssejtek feldolgozásának, fagyasztásának és tárolásának folyamatát, bepillantást nyerhetnek laboratóriumunk és biológusaink munkájában, illetve még többet megtudhatnak az őssejttárolás fontosságáról.

Nyílt napunkon az alábbi programokkal várjuk:

  • Krio Családi Őssejtbank bemutatása, őssejt előadás - tények és tévhitek az őssejttárolással kapcsolatban, az őssejtek felhasználásának jelenlegi és jövőbeni lehetőségei
  • Labor látogatás - bejárás az Intézet laborjában, az őssejtek fagyasztásának, feldolgozásának és tárolásának bemutatása a gyakrolatban
  • Kérdések és válaszok - kötetlen beszélgetés tanácsadóinkkal, hogy ne maradjanak megválaszolatlan kérdéseik

A program teljes hossza kb. másfél óra.

A nap folyamán 6 turnust szervezünk, az egyes turnusok óránként indulnak reggel 9 órától 14 óráig bezárólag. Kérjük pontosan jelenjen meg a megadott kezdési időpontokra!

Az eseményen való részvétel ingyenes, de a limitált férőhelyek száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött! Amennyiben párjával érkezik hozzánk, akkor kérjük, ezt jelezze regisztrációjakor.

A járványügyi helyzetet figyelembe véve az egyes csoportok létszámát 10 főre csökkentettünk, tehát egyszerre maximum 5 pár vehet rész a Programon. Az eseményen maszk viselése és kézfertőtlenítő használata kötelező, továbbá ügyelünk a szükséges távolság betartására is.

Kérjük pontosan jelenjen meg a megadott kezdési időpontokra!

Amennyiben Ön már Krio ügyfél, és szívesen részt venne a Nyílt Napon, hogy megnézze őssejt laboratóriumunk munkáját a gyakorlatban, akkor szeretettel várjuk egy másik időpontban: 2020. szeptember 10-én, csütörtökön.
A regisztrációhoz kérjük kattintson ide!