Nyílt nap a KRIO Intézetben!
Kismama Nyílt Nap a KRIO Intézetben szeptember 7-én!
Intézetünkben 2019. szeptember 7-én, szombaton Nyílt Napot tartunk várandós kismamák számára.
Amennyiben szeretne bepillantást nyerni Intézetünk működésébe, érdekli biológusaink munkája a gyakorlatban, megnézné a születéskor gyűjthető őssejtek feldolgozásának, fagyasztásának és tárolásának folyamatát és szeretne még többet megtudni az őssejttárolás fontosságáról, akkor JÖJJÖN EL HOZZÁNK!

Nyílt napunkon az alábbi programokkal várjuk:

  • Őssejt előadás - tények és tévhitek az őssejt tárolással kapcsolatban, az őssejtek felhasználásának jelenlegi és jövőbeni lehetőségei
  • Labor látogatás - bejárás az Intézet laborjában, az őssejtek fagyasztásának, feldolgozásának és tárolásának bemutatása a gyakrolatban
  • Kérdések és válaszok - kötetlen beszélgetés tanácsadóinkkal, hogy ne maradjanak megválaszolatlan kérdéseik

Egy program kb. másfél óráig tart.

A nap folyamán 6 turnust szervezünk, az egyes turnusok óránként indulnak reggel 9 órától 14 óráig bezárólag. Kérjük pontosan jelenjen meg a megadott kezdési időpontokra, hogy minden programon részt tudjon venni.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Amennyiben párjával érkezik hozzánk, akkor kérjük ezt is jelezze regisztrációjakor.

Amennyiben Ön már ránk bízta gyermeke őssejtjeinek megőrzését, és szívesen megnézné laborunk munkáját a gyakorlatban, szeretettel várjuk szeptember 21-én, szombaton Intézetünkben.
A regisztrációhoz kérjük kattintson ide!