Szeretettel várjuk Nyílt Napunkon a Krio Családi Őssejtbankban 2021.07.03-án
Kedves Leendő szülők!
Tájékoztatjuk önöket, hogy Intézetünkben családi Nyílt Napot tartunk 2021.07.03-án szombaton, ahova szeretettel várjuk a várandós kismamákat, és a kisbabát váró családokat. A jelenleg érvényben lévő járványügyi intézkedések értelmében a rendezvényen csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők tudnak részt venni.
Nyílt Napunkon megismerkedhetnek Intézetünk működésével, megnézhetik a születéskor gyűjthető őssejtek feldolgozásának, fagyasztásának és tárolásának folyamatát, bepillantást nyerhetnek őssejt laborunk és biológusaik munkájába, illetve még többet megtudhatnak az őssejtek fontosságáról.
Részletes programunk:
  • Krio Családi Őssejtbank bemutatása, tudományos előadás az őssejtekről - tények és tévhitek az őssejttárolással kapcsolatban, az őssejtek felhasználásának jelenlegi és jövőbeni lehetőségei
  • Őssejtlabor látogatás - bejárás az Intézet laborjában, az őssejtek fagyasztásának, feldolgozásának és tárolásának bemutatása a gyakorlatban
  • Kérdések és válaszok - kötetlen beszélgetés tanácsadóinkkal, hogy ne maradjanak megválaszolatlan kérdéseik
A program teljes hossza kb. másfél óra.
A nap folyamán 6 turnust szervezünk, az egyes turnusok óránként indulnak reggel 9 órától 14 óráig bezárólag.
Az eseményen való részvétel ingyenes, de a limitált férőhelyek száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Amennyiben párjával érkezik hozzánk, kérjük ezt jelezze regisztrációjakor a Kísérővel érkezem gomb megnyomásával.
Kérjük pontosan jelenjen meg a megadott kezdési időpontokra!