Magzati Genetikai Program - Krio.hu
KRIO Magzati Genetikai Program

A KRIO Családi Őssejtbank azért hozta létre Magzati Genetikai Programját, hogy támogassa a leendő szülőket abban, hogy egyszerre és kedvezményesen gondoskodhassanak születendő gyermekük genetikai szűrővizsgálatáról és őssejtjeinek megőrzéséről.

A non-invazív prenatális szűrőtesztek segítségével egyetlen anyai vérvételből kiszűrhetőek a leggyakoribb kromoszóma rendellenességek (pl.: Down-kór, Edwards-szindróma) a terhesség korai szakaszában. A tesztek előnye, hogy teljesen kockázatmentesek, sem a magzatot, sem az édesanyát nem veszélyeztetik.

A KRIO Magzati Genetikai Program keretében bármely magzati DNS vizsgálaton alapuló anyai vérvételi teszt elvégeztetése esetén 20 éves tárolási idejű őssejt csomagjaink árából 111.000 Ft kedvezményt adunk!

Az akcióban részt vevő tesztek: Panorama, Verifi, PrenaTest, NIFTY, Triszómia, Tranquility

Amennyiben Ön elvégeztette bármelyik magzati szűrőtesztet, nincs más teendője, mint bemutatni szerződéskötéskor az ezt igazoló eredményt, és azonnal igénybe veheti speciális őssejttárolási kedvezményünket!


Regisztráljon a további részletekért!


A regisztrációt követően a KRIO Intézet tanácsadója felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja az akció további részleteiről, valamint elérhető szolgáltatásainkról.

Regisztráció
{{invalid.nev.reason}}
{{invalid.telefon.reason}}
{{invalid.email.reason}}
{{invalid.korhaz_id.reason}}
{{invalid.szulesideje.reason}}
Az adatok nem küldhetők el, mert valamelyik mező nincs megfelelően kitöltve!
A sikeres regisztráció érdekében kérjük minden adatot pontosan töltsön ki!
Regisztrációd sikeres!