Az össejttárolásról

AZ ŐSSEJTTÁROLÁSRÓL

A KRIO Intézet hazai tárolással, egyészségpénztári elszámolási lehetőséggel és Magyarországon egyedülálló minőségbiztosítási rendszerrel, AABB akkreditációval rendelkezik.

Az Integrált teszt

Az Integrált teszt egy vetélési kockázattal nem rendelkező vizsgálati lehetőség a Down-kór szűrésére.

Együtt többet nyújtunk

Együtt többet nyújtunk

Őssejt tárolási szolgáltatás ingyenes Down-kór szűréssel
Az őssejttárolásról
Famicour Group

A KRIO Családi Őssejtbank Európa egyik legnagyobb őssejtbank hálózatának, a FamiCord Csoportnak a tagja, amely együttesen több mint 105 000 minta tárolását végzi.

A KRIO Intézet hazai tárolással, egyészségpénztári elszámolási lehetőséggel és Magyarországon egyedülálló minőségbiztosítási rendszerrel, AABB akkreditációval rendelkezik. A KRIO Intézet ezáltal Magyarországon és Közép-Európában is az első olyan őssejtbankká vált, melynek feldolgozási, fagyasztási, és tárolási technológiája világszerte elfogadott.

Napjainkban az őssejtbeültetések csaknem harmadát köldökzsinórvérből nyert őssejtekkel végzik. Az első sikeres transzplantáció óta (1988) mintegy 36 000 köldökzsinórvér eredetű őssejtbeültetés történt a világon.

Köldökzsinórvér eredetű vérképző őssejtekkel rutinszerűen gyógyítanak vérképzőszervi rendellenességeket és vérképzési daganatos betegségeket, így igazolt orvosi felhasználásuk ma már több mint nyolcvan féle betegség kezelésére terjed ki.

Az Integrált teszt

Az Integrált teszt során a várandósság 12–13. hetében FMF akkreditált 4D/5D ultrahangvizsgálatot végzünk, valamint a kismama véréből a HCG hormon és a PAPP-A fehérje meghatározása történik.

Később a várandósság 15–16. hete körül a kismama véréből meghatározzuk az AFP, beta-HCG, szabad ösztriol és inhibin-A markereket.

A két időpontból származó adatokat együttesen értékeljük.

HOGYAN SZŰRHETŐ KOCKÁZAT­MENTESEN A DOWN-SZINDRÓMA?

Vetélési kockázattal nem járó vizsgálati lehetőségek a Down-kór szűrésére az ultrahangvizsgálat, illetve az anyai vérből történő biokémiai vizsgálatok. Ezek a módszerek nem alkalmasak diagnózis felállítására, azonban segítségükkel nagy biztonsággal lehet a Down-szindróma, valamint a velőcsőzáródási rendellenesség előfordulásának valószínűségére következtetni.

PanoramaTM teszt
Együtt többet nyújtunk
Együtt többet nyújtunk