KRIO Kismama Egészségnap - Oxygen Wellnes Naphegy - 2016.04.10.

KRIO Kismama

Egészségnap

2016. április 13.

Elégedett kismamák a KRIO egészségnapján

Sokakat vonzott, és számos kismama részt is vett az első KRIO Kismama Egészségnapon. A vállalkozó kedvű kismamák a Naphegy utcai Oxygen Wellness exkluzív helyszínén, a Locavore étteremben tölthették a vasárnap délutánt. Mama- és bababarát ételeket, italokat kóstolhattak, a szépülni vágyókat fodrászok és sminkesek várták, Lénárd Orsi kismama masszázsa állandó derékfájásukat enyhítette, míg Baranyai Márti asztrológus jóvoltából a jövőjükbe is bepillantást nyerhettek. A legtöbben persze meghívott vendégeinkre és a kötetlen beszélgetésekbe átcsapó előadásokra voltak kíváncsiak.

A kismamák Nagy Anna jógaoktatótól a meditációs technikák helyes kivitelezését sajátíthatták el, Stőhr Gréta pedig a várandósság ideje alatti egészséges táplálkozás fontosságát hangsúlyozta. Ha a kismama kiegyensúlyozott, a magzat is szépen fejlődik, a hasfájás azonban még a legfittebb örökmozgókat is érintheti. Éppen ezért Némethné Gregor Judit életnagyságú babákon mutatta be azokat a mozdulatsorokat, melyekkel enyhíthetők vagy akár meg is előzhetők a kicsik panaszai.

A kisbabák testi-lelki egyensúlya mellett legalább ilyen fontos a kismamáké is. Feller Adrienne aromaterapeuta azokat az illóolajokat is elhozta előadására, melyek a nyugtalan, stresszes időszakokban nyújtanak segítséget, de beszélt az illóolajok és a szexualitás kapcsolatáról is. Utóbbira már a kispapák is felkapták a fejüket – legalább is azok, akik nem a férfimegőrzőben múlatták az időt.

Végül egy rövid bevezetőt követően Száraz Leonóra, a KRIO Intézet tudományos igazgatója, valamint a kedves KRIO-s kolléganők válaszolták meg az őssejtek levételével, tárolásával és felhasználásával kapcsolatos kérdéseket. A Kismama Egészségnapról senki sem távozott üres kézzel, de a szerencsésebbek a KRIO ajándékcsomagjával vagy a Pentacore laborkuponjával is gazdagabbak lettek. A fődíjat, a 280 ezer forintos őssejttárolási csomagot Csősz-Horváth Alexandra nyerte, akinek ezúton is szívből gratulálunk!