Díj a Törődésért

Elismerés az ügyfeleink, a KRIO kismamák által legjobbnak tartott szülészetnek

Idén már ötödik alkalommal adományoz „Díj a Törődésért” elismerést a KRIO Intézet az ügyfelei által legjobbnak tartott hazai szülészetnek. A díjat a 2016-ban szerződést kötő ügyfelek által kitöltött elégedettségi kérdőív válaszai alapján ítéljük oda, amelyhez egy kétmillió forint értékű egészségügyi berendezést is adományozunk.

„Díj a Törődésért” elnevezésű díjat a KRIO Intézet 2012-ben alapította, amellyel az ügyfelei által legjobbnak ítélt hazai szülészeteket kívánja elismerni. Az elmúlt négy évben több ezer kismama osztotta meg velünk élményeit, mondta el véleményét, az ő szavazataik döntöttek minden évben a legjobb szülészetekről.

Tavaly csaknem hetven kórház közül az Uzsoki Utcai Kórház szülészeti osztálya nyerte el a KRIO Intézet által alapított „Díj a Törődésért” elismerést, akik a díjból orvosi eszközöket vásároltak.

Az értékelés alapját a tavalyihoz hasonlóan idén is egy elégedettségi kérdőív képezi, amelyet az Intézetünkkel 2016-ban őssejttárolási szerződést kötött ügyfelek tölthetnek ki. A legjobbnak ítélt kórház szülészeti osztálya nem csupán a díjat veheti át, hanem egy kétmillió forint értékű egészségügyi berendezést is kap. A kérdőíveket 2017. január 31-ig lehet kitölteni.

Az ügyfelek a szülészeteket az őket szülés közben és a kórházi tartózkodás ideje alatt ért élményeik, tapasztalataik alapján értékelhetik, amelyek a dolgozók felkészültségére, segítőkészségére, az egészségügyi szolgáltatások minőségére vonatkoznak. A kérdőív kitöltésével az édesanyák fontos visszajelzést adhatnak a hazai szülészeteknek, ugyanakkor hozzájárulhatnak az általuk kiválónak ítélt intézmény elismertségének növeléséhez, és hozzájuttathatják egy értékes gyógyászati berendezéshez is.

A KRIO Intézet számára rendkívül fontos, hogy ügyfelei, a kismamák, édesanyák mindenhol a lehető legmagasabb szintű ellátást kapják, ezért hirdetjük meg évről évre a Törődésért Díjat, ezért szeretnénk évről évre támogatni azt a szülészetet, mellyel ügyfeleink a leginkább elégedettek.