Ajándékkártya - Krio.hu
Gondoskodjon szeretteiről KRIO őssejttárolási ajándékkártyával!

A KRIO Családi Őssejtbank Ajándékkártyája tökéletes ajándék az ünnepek alkalmából is a kisbabát váró családtagok, rokonok és barátok számára. Lepje meg szeretteit ezzel a felbecsülhetetlen értékkel, hogy gondoskodni tudjanak születendő gyermekük őssejtjeinek megőrzéséről.

Őssejtekkel ma már számtalan betegséget gyógyítanak világszerte, az orvostudomány jelenlegi állása szerint köldökzsinórvér őssejt transzplantáció segítségével több mint 80 féle betegséget lehet gyógyítani köztük a leukémiát, vérképzési zavarokat, valamint egyes immunhiányos betegségeket, és anyagcserezavarokat. Ez a szám folyamatosan nő, és egyre több területen végeznek sikeres klinikai kísérleteket.

Az Ajándékkártya 50.000 forintos címletben kapható, értéke beváltható a KRIO Családi Őssejtbank által forgalmazott bármely őssejttárolási csomag megkötésére. Egy csomag kötésekor több kártya is felhasználható.

Az Ajándékkártyával kapcsolatos további információkért kérjük regisztráljon, és területi őssejttanácsadóink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Regisztráció
{{invalid.lead.nev}}
{{invalid.lead.telefon}}
{{invalid.lead.email}}
Regisztrációd sikeres!